Prepare the ingredients for cooking. Rinse the beef and cut into thin strips. Wash, peel and cut the potatoes, carrots, eggplants, onions, potatoes, red bell peppers into medium cubes. Eggplants do not need to be peeled. Also wash and chop the tomatoes. Peel, wash and finely chop the garlic. Wash the greens and chop finely. Remove the frying pan, saucepan, colander and cutlery.
Подготовьте ингредиенты для приготовления. Говядину промойте и нарежьте тонкой соломкой. Картофель, морковь, баклажаны, лук, картофель, красный сладкий перец помойте, почистите и нарежьте средними кубиками. Баклажаны можно не очищать от кожуры. Помидоры также помойте и нарежьте. Чеснок почистите, помойте и мелко нарежьте. Зелень помойте и мелко нарубите. Достаньте сковороду, кастрюлю, дуршлаг и столовые приборы.
Fry the beef. Place the frying pan on the stove, add oil, add cumin, Szechuan pepper and fry for 1 minute. Place the beef in a frying pan and fry for 3 minutes over high heat.
Пожарьте говядину. Поставьте сковороду на плиту, влейте масло, добавьте зиру, сычуанский перец и обжаривайте 1 минуту. Говядину выложите в сковороду и обжаривайте 3 минуты на сильном огне.
Fry the vegetables. Add chopped onion to the pan with the beef and fry for 2 minutes over high heat. Next, add the carrots and fry for another 2 minutes. Next add the potatoes, reduce heat to medium and fry for 3 minutes. Don't forget to stir. Add salt to taste. Add eggplant, tomatoes, tomato paste. Mix well. Reduce heat to low and cook for 5 minutes, stirring constantly. Then add spices: ground black pepper, sweet paprika, coriander and chili pepper. Add garlic and stir. Next add red bell pepper. Mix everything well and fry over low heat for 2 minutes.
Пожарьте овощи. В сковороду с говядиной добавьте нарезанный лук и жарьте 2 минуты на сильном огне. Далее добавьте морковь и жарьте еще 2 минуты. Следом выложите картофель, убавьте огонь до среднего и жарьте 3 минуты. Не забывайте помешивать. Посолите по вкусу. Добавьте баклажан, помидоры, томатную пасту. Хорошо перемешайте. Убавьте огонь до слабого и жарьте 5 минут, постоянно помешивая. Затем добавьте специи: перец черный молотый, сладкую паприку, кориандр и стручковый перец чили. Добавьте чеснок и перемешайте. Следом отправьте красный сладкий перец. Все хорошо перемешайте и жарьте на слабом огне 2 минуты.
Put out the lagman. Add a liter of water and reduce heat. Cover with a lid and simmer for 30 minutes over low heat. Then turn off the heat.
Потушите лагман. Добавьте литр воды и убавьте огонь. Накройте крышкой и тушите 30 минут на слабом огне. Затем выключите огонь.
Cook noodles for lagman. Cook the noodles in boiling salted water until tender. Place the noodles in a colander and let the water drain. Place the prepared noodles on a plate and fill with lagman.
Сварите лапшу для лагмана. Отварите лапшу в кипящей посоленной воде до готовности. Лапшу перекиньте на дуршлаг и дайте стечь воде. Выложите в тарелку готовую лапшу и залейте лагманом.
Serve sprinkled with finely chopped herbs and chopped garlic.
Подавайте, посыпав мелко нарезанной зеленью и измельченным чесноком.