Prepare all ingredients. Rinse the lamb under running water, dry and cut into small pieces. Peel, wash and cut all vegetables into cubes. Wash the greens, dry and finely chop. Remove the saucepan, colander, frying pan and cutlery. Cook the noodles. Place the noodles in a pan of boiling salted water and cook for 2-4 minutes, stirring constantly. Then drain in a colander and rinse under cold water.
Подготовьте все ингредиенты. Баранину промойте под проточной водой, обсушите и нарежьте мелкими кусочками. Все овощи почистите, помойте и нарежьте кубиками. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте. Достаньте кастрюлю, дуршлаг, сковороду и столовые приборы. Сварите лапшу. Положите лапшу в кастрюлю с кипящей подсоленной водой и варите 2-4 минуты, постоянно помешивая. Затем откиньте на дуршлаг и промойте под холодной водой, дать воде стечь.
Prepare the noodles. Place the noodles in a bowl, add vegetable oil and stir.
Подгатовьте лапшу. Лапшу переложите в миску, полейте растительным маслом и перемешайте.
Prepare lagman. Heat a frying pan, add oil and heat. Add the meat and fry, stirring, over high heat until golden brown. Add salt, pepper, meat spices and garlic. Stir. Next add finely chopped onions and carrots. Fry and reduce heat to medium. Add bell pepper and tomato pieces. Stir. Add tomato paste and stir. Next, add the potatoes and green radish to the pan. Add a tablespoon of flour and stir the gravy.
Приготовьте лагман. Нагрейте сковороду, налейте масло и раскалите. Добавьте мясо и жарьте, помешивая, на сильном огне до появления румяной корочки. Добавьте соль, перец, специи для мяса и чеснок. Перемешайте. Следом добавьте мелко нарезанные лук и морковь. Обжарьте и убавьте огонь до среднего. Добавьте болгарский перец и кусочки помидоров. Перемешайте. Добавьте томатную пасту и размешайте. В сковороду следом отправьте картофель и зеленую редьку. Всыпьте столовую ложку муки и перемешайте подливу.
Stew lagman with green radish. Pour water into the pan; it should cover all the ingredients. Reduce heat to low and let simmer until potatoes are done for 20-30 minutes. Turn off the heat and let sit for 10-15 minutes.
Потушите лагман с зеленой редькой. В сковороду влейте воду, она должна покрыть все ингредиенты. Убавьте огонь до минимума и оставьте тушиться до готовности картофеля 20-30 минут. Выключите огонь и дайте настояться 10-15 минут.
Place the finished noodles in a deep plate, place vegetables and meat on top and sprinkle with herbs.
Готовую лапшу положите в глубокую тарелку, выложите сверху овощи с мясом и посыпьте зеленью.