Prepare the ingredients for cooking. Rinse the beef and cut into thin strips. Wash, peel and cut the potatoes, carrots, eggplants, onions, potatoes, red bell peppers into medium cubes. Eggplants do not need to be peeled. Wash and chop the tomatoes and celery. Peel, wash and finely chop the garlic. Thaw the green beans if they are frozen. Wash the greens and chop finely. Take out the cauldron, saucepan, colander and cutlery.
Подготовьте ингредиенты для приготовления. Говядину промойте и нарежьте тонкой соломкой. Картофель, морковь, баклажаны, лук, картофель, красный сладкий перец помойте, почистите и нарежьте средними кубиками. Баклажаны можно не очищать от кожуры. Помидоры, сельдерей помойте и нарежьте. Чеснок почистите, помойте и мелко нарежьте. Стручковую фасоль разморозьте, если она замороженная. Зелень помойте и мелко нарубите. Достаньте казан, кастрюлю, дуршлаг и столовые приборы.
Fry the beef. Place the cauldron on the stove, pour in oil, add cumin, Szechuan pepper and fry for 1 minute. Place the beef in a cauldron and fry for 3 minutes over high heat.
Пожарьте говядину. Поставьте казан на плиту, влейте масло, добавьте зиру, сычуанский перец и обжарьте 1 минуту. Говядину выложите в казан и обжарьте 3 минуты на сильном огне.
Fry the vegetables. Add chopped onion to the cauldron with beef and fry for 2 minutes over high heat. Add carrots and cook for another 2 minutes. Next add the potatoes, reduce heat to medium and fry for 3 minutes. Don't forget to stir. Add salt to taste. Add eggplant, beans, tomatoes, tomato paste. Mix well. Reduce heat to low and cook for 5 minutes, stirring constantly. Then add spices: ground black pepper, sweet paprika, coriander and chili pepper. Add garlic and stir. Next, add the red bell pepper and celery to the cauldron. Mix everything well and fry over low heat for 2 minutes.
Пожарьте овощи. В казан с говядиной добавьте нарезанный лук и жарьте 2 минуты на сильном огне. Добавьте морковь и жарьте еще 2 минуты. Следом выложите картофель, убавьте огонь до среднего и жарьте 3 минуты. Не забывайте помешивать. Посолите по вкусу. Добавьте баклажан, фасоль, помидоры, томатную пасту. Хорошо перемешайте. Убавьте огонь до слабого и жарьте 5 минут, постоянно помешивая. Затем добавьте специи: перец черный молотый, сладкую паприку, коринадр и стручковый перец чили. Добавьте чеснок и перемешайте. Следом в казан отправьте красный сладкий перец и сельдерей. Все хорошо перемешайте и жарьте на слабом огне 2 минуты.
Put out the contents of the cauldron. Add a liter of water and reduce heat. Close the lid and simmer for 30 minutes over low heat. Then turn off the heat.
Потушите содержимое казана. Добавьте литр воды и убавьте огонь. Закройте крышкой и тушите 30 минут на слабом огне. Затем выключите огонь.
Cook noodles for lagman. While the lagman is stewing, cook the noodles. Pour 2 liters of water into a saucepan, add salt and put on fire. Bring the water to a boil and place the lagman noodles in the pan. Cook until done. Place the noodles in a colander and let the water drain. Place the prepared noodles on a plate and fill with lagman.
Сварите лапшу для лагмана. Пока тушится лагман, сварите лапшу. В кастрюлю налейте 2 литра воды, добавьте соль и поставьте на огонь. Доведите до кипения воду и положите лагманную лапшу в кастрюлю. Варите до готовности. Лапшу перекиньте на дуршлаг и дайте стечь воде. Выложите в тарелку готовую лапшу и залейте лагманом.
Before serving, sprinkle the lagman with finely chopped cilantro and garlic.
Перед подачей лагман посыпьте мелко нарезанной кинзой и чесноком.