Sort through the rice and millet. Rinse the rice once under running water. Boil the water. Pour boiling water over the millet and leave for 6 minutes. Drain the water.
Переберите рис и пшено. Рис промойте один раз под проточной водой. Вскипятите воду. Залейте пшено кипятком и оставьте на 6 минут. Воду слейте.
Prepare the porridge. Pour the cereal into a pan of boiling water. Wait 2-3 minutes for the water to boil again. Skim off the foam. Reduce heat and simmer for 10-15 minutes. When the porridge begins to thicken, add milk. Add salt and sugar. Stir. Bring to a boil, stirring. Keep the heat to low. Add oil. Stir. When the porridge thickens, remove it from the heat. Cover with a lid. Leave for 10 minutes.
Приготовьте кашу. Всыпьте крупы в кастрюлю с кипящей водой. Подождите 2-3 минуты, пока вода вновь закипит. Снимите пену. Уменьшите огонь и варите 10-15 минут. Когда каша начинает загустевать, влейте молоко. Добавьте соль и сахар. Перемешайте. Доведите до кипения, помешивая. Сделайте огонь минимальным. Добавьте масло. Перемешайте. Когда каша загустеет, снимите ее с огня. Накройте крышкой. Оставьте на 10 минут.
Place the finished porridge in a beautiful bowl. Serve to the table.
Выложите готовую кашу в красивую пиалу. Подавайте к столу.