Wash the tomatoes and peel the red onion. Rinse the lettuce leaves and dry them with a paper towel.
Помойте помидоры и почистите красный лук. ЛИстья салата ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца.
Finely chop half the red onion or grind in a blender. Cut the tomato into slices 3-4 mm thick.
Мелко порубите половину красного лука либо измельчите в блендере. Помидор порежьте ломтиками толщиной 3-4 мм.
In a deep bowl, combine ground beef, chopped red onion and one egg. Salt and pepper to taste. Mix everything thoroughly until smooth.
В глубокой миске соедините говяжий фарш, измельченный красный лук и одно яйцо. Посолите и поперчите по вкусу. Тщательно все перемешайте до однородной консистенции.
Form the minced meat into two cutlets 1-1.5 cm thick.
Сформируйте из фарша две котлеты толщиной 1-1,5 см.
Fry the cutlets for 5 minutes on each side over medium heat. Turn off
Обжарьте котлеты по 5 минут с каждой стороны на среднем огне. Выключите
Cut the buns horizontally into two halves. Dry each half in a dry frying pan.
Разрежьте булочки вдоль по горизонтали на две половины. Каждую половину подсушите на сухой сковороде.
Fry two chicken eggs.
Поджарьте два куриных яйца.
Now assemble the burger. Brush the burger bun halves with sauce.
Теперь соберите бургер. Половинки булочек для бургера смажьте соусом.
Place lettuce leaves and tomato slices on the buns.
Выложите на булочки листья салата и ломтики помидоров.
Place the cutlets on top of the tomatoes.
Сверху на помидоры выложите котлеты.
Place fried eggs on top of the cutlets. Add red onion rings.
Сверху на котлеты выложите жареные яйца. Добавьте кольца красного лука.
Cover each burger with the top half of the bun.
Накройте каждый бургер верхней половиной булочки.
Pierce the burgers with wooden skewers to prevent them from falling apart.
Проткните бургеры деревянными шпажками - это не даст им развалиться.