Rinse the corn grits with running warm water. Rinse the parsley. Dry. Cut off the leg.
Промойте кукурузную крупу проточной теплой водой. Промойте петрушку. Обсушите. Отрежьте ножку.
Prepare the porridge. Pour the cereal into boiling water. Add salt and sugar. Do not cover with a lid. Cook, stirring, 20 minutes or until moisture is absorbed. Boil the milk and immediately pour it into the porridge. Stir. Cook over low heat for another 20 minutes, stirring. Remove the porridge from the heat. Cover with a lid. Leave for 5 minutes. Serve with a piece of butter.
Приготовьте кашу. Крупу всыпьте в кипящую воду. Добавьте соль и сахар. Крышкой не накрывайте. Варите, помешивая, 20 минут или до впитывания влаги. Вскипятите молоко и сразу влейте его в кашу. Перемешайте. Варите на слабом огне еще 20 минут, помешивая. Снимите кашу с огня. Накройте крышкой. Оставьте на 5 минут. Подайте с кусочком сливочного масла.
To impress when serving, place the porridge on a beautiful plate. Garnish with a sprig of parsley.
Чтобы произвести впечатление при подаче, выложите кашу на красивую тарелку. Украсьте веточкой петрушки.