Measure out the indicated amounts of oats and other ingredients. Prepare the pan.
Отмерьте указанное количество овсяных хлопьев и других ингредиентов. Подготовьте кастрюлю.
Prepare the porridge. Pour water and milk into a saucepan. Bring to a boil over medium heat, stirring constantly. Add cereal and salt to boiling milk. Cook the porridge, stirring constantly, for 5-15 minutes. Add 1 tablespoon of sugar and butter. Stir. Remove from stove. Leave it to sit for 10 minutes.
Приготовьте кашу. Налейте в кастрюлю воду и молоко. Доведите до кипения на среднем огне, постоянно помешивая. В кипящее молоко всыпьте хлопья и соль. Варите кашу, постоянно помешивая, 5-15 минут. Добавьте 1 столовую ложку сахара и сливочное масло. Перемешайте. Снимите с плиты. Оставьте на 10 минут настояться.
Place the finished oatmeal porridge with milk in a beautiful plate. Sprinkle with granulated sugar and serve.
Выложите готовую кашу геркулес на молоке в красивую тарелку. Посыпьте сахарным песком и подавайте к столу.