Prepare ingredients for buckwheat porridge. Rinse the cereal. Boil the quail eggs, wash and chop the vegetables for serving. Tip: buckwheat is purchased for making crumbly porridges, side dishes, cereals and stuffing. The product is suitable for cooking viscous porridges, meatballs, casseroles and liquid porridges for children. Buckwheat flakes can simply be brewed with boiling water for a quick snack.
Подготовьте продукты для гречневой каши. Крупу промойте. Отварите перепелиные яйца, вымойте и нарежьте овощи для подачи. Совет: гречку ядрицу покупают для приготовления рассыпчатых каш, гарниров, крупеников и фаршировки. Продел подходит для варки вязких каш, биточков, запеканок и жидких каш для детей. Гречневые хлопья можно просто заваривать кипятком, чтобы быстро перекусить.
Cook the porridge. Pour water into a saucepan and quickly bring to a boil. Add salt to taste and stir. Add buckwheat and bring to a boil. Skim off the foam. Reduce the heat under the pan to low. Cook buckwheat porridge covered for 20–25 minutes. Do not stir. Then turn off the heat, add oil to the porridge and leave covered for another 10 minutes.
Сварите кашу. Воду налейте в кастрюлю и быстро доведите до кипения. Добавьте соль по вкусу и перемешайте. Всыпьте гречневую крупу и доведите до кипения. Снимите пену. Огонь под кастрюлей уменьшите до минимального. Варите гречневую кашу под крышкой 20–25 минут. Не перемешивайте. Затем выключите огонь, добавьте в кашу масло и оставьте под крышкой еще на 10 минут.
Serve buckwheat porridge on water with boiled eggs and fresh vegetables.
Подавайте гречневую кашу на воде с вареными яйцами и свежими овощами.