Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance. All products should be at room temperature. Pour milk over the oatmeal in advance and leave for 20 minutes.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника. Все продукты должны быть комнатной температуры. Заранее залейте овсяные хлопья молоком и оставьте на 20 минут.
Proceed with the oatmeal dough. Grind the cereal with milk in a blender.
Приступите к овсяному тесту. Хлопья с молоком измельчите блендером.
Beat eggs with sugar with a mixer. Add oat mixture to beaten eggs. Mix the ingredients until smooth.
Взбейте миксером яйца с сахаром. Добавить к взбитым яйцам , овсяную смесь. Перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Bake oat pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Lay out the oatmeal pancake batter, frying for 2-3 minutes on each side.
Испеките овсяные блины. Растопите сковороду с растительным маслом. Выложите овсяное тесто для блинчиков, обжаривая с каждой стороны по 2-3 минуты.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. Bon appetit!
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. Приятного аппетита!