Thaw, rinse and pat dry the fish fillets with a paper towel. Peel and wash the onions and potatoes. Cut the potatoes into thin circles 0.5 cm thick. Finely chop the onion. Grate the cheese. Prepare a heatproof baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте, промойте и промокните бумажным полотенцем филе рыбы. Очистите и промойте лук и картофель. Тонкими кружками толщиной 0,5 см порежьте картофель. Лук мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the sauce. In a bowl, mix sour cream, egg, salt and pepper to taste.
Приготовьте соус. В миске смешайте сметану, яйцо, соль и перец по вкусу.
Bake fish with vegetables. Grease a baking sheet with vegetable oil. Place potato slices, salt and pepper. Place the whole fish fillet in the next layer. Sprinkle the fish with onions. Pour the sauce over the casserole. Finely grate the cheese and sprinkle on top of the dish. Preheat the oven to 180 degrees, bake for 40 minutes.
Запеките рыбу с овощами. Противень смажьте растительным маслом. Выложите ломтики картофеля, посолите и поперчите. Следующим слоем выложите филе рыбы целиком. Посыпьте рыбу луком. Залейте запеканку соусом. Натрите мелко сыр и посыпьте блюдо сверху. Разогрейте духовку до 180 градусов, запеките в течение 40 минут.
Sprinkle the aromatic fish casserole with finely chopped onion.
Ароматную рыбную запеканку посыпьте мелко нарезанным луком.