Wash the apples and remove seeds. Cut into small pieces. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees.
Вымойте яблоки и очистите их от семян. Нарежьте на небольшие кусочки. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the base for the casserole. Melt the butter in a saucepan or deep frying pan (leave a little to grease the pan), put apples in it, simmer over medium heat for 10 minutes.
Приготовьте основу для запеканки.В кастрюле или в глубокой сковороде растопите сливочное масло (оставьте немного для смазывания формы), положите в него яблоки, тушите на среднем огне 10 минут.
Take care of the remaining ingredients and finish preparing the casserole. In a separate container, combine sifted flour, eggs, salt and powdered sugar. Beat everything well, gradually adding milk. Combine the resulting mixture with apples, stir and transfer to a mold greased with the remaining butter. Bake in the oven for 30 minutes.
Займитесь оставшимися продуктами и завершите приготовление запеканки. В отдельной емкости соедините просеянную муку, яйца, соль и сахарную пудру. Хорошенько все взбейте, постепенно добавляя молоко. Соедините полученную смесь с яблоками, перемешайте и переложите в смазанную оставшимся сливочным маслом форму. Выпекайте в духовке в течение 30 минут.
Cut the finished casserole into portions and decorate with powdered sugar and cinnamon.
Готовую запеканку нарежьте на порции и украсьте сахарной пудрой и корицей.