Wash and peel the apples and remove seeds. Cut the apples into small pieces. Prepare a heat-resistant form, baking paper and a blender. Preheat the oven to 180 degrees.
Вымойте и очистите яблоки от кожуры и семян. Нарежьте яблоки на небольшие кусочки. Приготовьте жаропрочную форму, пекарскую бумагу и блендер. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the curd base. Place cottage cheese and sour cream in a bowl. Add salt, sugar and vanilla sugar. Beat in the egg, beat all ingredients with a blender. Add semolina and mix ingredients.
Приготовьте творожную основу. В миску выложите творог и сметану. Добавьте соль, сахар и ванильный сахар. Вбейте яйцо, взбейте все ингредиенты блендером. Добавьте манную крупу и перемешайте ингредиенты.
Prepare the apples and bake the casserole. Heat a frying pan with butter. Fry the apples for 8 minutes. Place apples in a greased baking dish. Place the curd mixture on top. Bake for 30 minutes until golden brown.
Подготовьте яблоки и запеките запеканку. Разогрейте сковороду со сливочным маслом. Яблоки обжарьте в течение 8 минут. В смазанную маслом форму для запекания выложите яблоки. Сверху выложите творожную смесь. Запекайте в течение 30 минут до золотистой корочки.
Cut the finished casserole into portions, garnish with sour cream and cinnamon.
Готовую запеканку нарежьте на порции, украсьте сметаной и корицей.