Prepare your food. Remove the fermented baked milk and eggs in advance so that they are at room temperature by the time of cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте ряженку и яйца, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Prepare the dough. Beat eggs with salt and sugar in a bowl. Add fermented baked milk and flour to the resulting mass, mix the dough so that it turns out without lumps.
Приготовьте тесто. Взбейте в миске яйца с солью и сахаром. В полученную массу добавьте ряженку и муку, перемешайте тесто так, чтобы оно получилось без комочков.
Heat a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
Place the prepared pancakes on a plate in a stack. Place a piece of butter on each pancake if desired.
Выкладывайте готовые блины на тарелку стопочкой. На каждый блин по желанию кладите кусочек сливочного масла.