If you are preparing homemade minced meat, pass the meat through a meat grinder. Boil the vermicelli until half cooked. Wash and peel the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion and garlic. Heat a frying pan with vegetable oil. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 190 degrees.
Если готовите домашний фарш, пропустите мясо через мясорубку. Отварите вермишель до полуготовности. Вымойте и очистите овощи. Морковь натрите на крупной терке, лук и чеснок мелко нашинкуйте. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Приготовьте жаропрочную форму. Духовку разогрейте до 190 градусов.
Prepare the casserole base. Fry the vegetables in a pan for 6 minutes. Mix the fried vegetables with raw minced meat, and then add salt, pepper and beaten raw egg. Mix well.
Приготовьте основу для запеканки. Обжарьте овощи на сковороде в течение 6 минут. Обжаренные овощи смешайте с сырым фаршем, а затем добавьте соль, перец и взбитое сырое яйцо. Хорошо перемешайте.
Bake the casserole. Place one third of the boiled noodles in a baking dish, then half the minced meat, another third of the noodles, the second half of the minced meat and the remaining pasta. Sprinkle the casserole with cheese and place in the oven for 30 minutes.
Запеките запеканку. В форму для запекания выложите одну треть отваренной вермишели, затем половину фарша, еще одну треть вермишели, вторую половину фарша и оставшиеся макароны. Посыпьте запеканку сыром и отправьте в духовку на 30 минут.
Divide the finished casserole into portions and garnish with fresh finely chopped herbs.
Готовую запеканку разделите на порции и украсьте свежей мелко нарезанной зеленью.