Cook the pasta. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 200 degrees. Grate cheese for decoration.
Сварите макароны. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 200 градусов. Натрите сыр для украшения.
Prepare the egg mixture. To do this, pour milk into a bowl, add egg, salt and sugar. Beat everything until smooth.
Приготовьте яичную смесь. Для этого в миску налейте молоко, добавьте туда яйцо, соль и сахар. Взбейте все до однородности.
Form a casserole and bake it. Grease a baking sheet with butter. Place the boiled pasta in the first layer and pour the egg mixture on top. Place in the oven for 20 minutes.
Сформируйте запеканку и запеките ее. Смажьте противень сливочным маслом. Выложите первым слоем отваренные макароны, сверху залейте яичной смесью. Отправьте в духовку на 20 минут.
Cut the finished casserole into portions and decorate with grated cheese.
Готовую запеканку нарежьте на порции и украсьте тертым сыром.