Rinse the rice until the water runs clear. Place the rice in a saucepan with water. Prepare a heat-resistant form. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте рис до тех пор, пока с него не будет стекать прозрачная вода. Выложите рис в кастрюлю с водой. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the rice. Cook the rice in salted water until half cooked, about 10 minutes. Then place the rice in a sieve or colander and let the water drain. Then return the rice to the pan and pour in the milk. Cook the rice porridge over medium heat for about 10-15 minutes.
Приготовьте рис. Варите рис в подсоленной воде до полуготовности примерно 10 минут. Затем выложите рис на сито или дуршлаг и дайте воде стечь. После верните рис обратно в кастрюлю и влейте молоко. Варите рисовую кашу на среднем огне около 10-15 минут.
Combine the rice with the remaining ingredients and place in the oven. Beat eggs with sugar until foamy. Pour them into the slightly cooled porridge and stir. Place the resulting mixture in a mold greased with butter and bake in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes.
Соедините рис с оставшимися продуктами и поставьте в духовку. Взбейте яйца с сахаром до пены. Влейте их в чуть остывшую кашу и перемешайте. Выложите получившуюся смесь в форму, смазанную сливочным маслом, и выпекайте в духовке, разогретой до 180 градусов, 25-30 минут.
Cut the rice casserole into portions and serve hot.
Рисовую запеканку разрежьте на порционные кусочки и подавайте горячей.