If you use fresh broccoli, wash it thoroughly and separate it into florets. If the cabbage is frozen, it does not require defrosting or washing. Wash the greens and chop. Grate the cheese and set aside some for topping before baking. Prepare a heat-resistant form. Turn the oven on 180 degrees.
Если вы используете свежую капусту брокколи, то ее следует тщательно вымыть и разобрать на соцветия. Если капуста замороженная, то она не требует разморозки или промывки. Вымойте зелень и измельчите. Натрите сыр и отложите немного для посыпки перед запеканием. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 180 градусов.
Boil the cabbage. Place the inflorescences in boiling salted water and cook for 5-7 minutes.
Отварите капусту. Отправьте соцветия в кипящую подсоленную воду и варите 5-7 минут.
Make a fill. Mix the eggs with a fork until smooth. Add cream, salt, pepper to taste and most of the grated cheese to the eggs.
Сделайте заливку. Куриные яйца перемешайте вилкой до однородности. Добавьте к яйцам сливки, соль перец по вкусу и большую часть тертого сыра.
Combine the products and send them to bake. Grease the mold with a small amount of oil. Place the broccoli in it and pour the resulting mixture over it. Distribute the liquid evenly throughout the pan, sprinkle the remaining grated cheese on top and bake in the oven preheated to 180 degrees. This will take 15-20 minutes.
Соедините продукты и отправьте их запекаться. Форму смажьте небольшим количеством масла. Положите в нее брокколи и залейте получившейся смесью. Распределите жидкость равномерно по всей форме, посыпьте сверху остатками тертого сыра и отправьте запекаться в духовку, разогретую до 180 градусов. На это уйдет 15-20 минут.
Place the broccoli casserole on serving plates and sprinkle with chopped herbs.
Запеканку из брокколи выложите на порционные тарелки, посыпьте измельченной зеленью.