Place the cottage cheese from the package into a large bowl. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите творог из упаковки в большую миску. Приготовьте жаропрочную форму. Поставьте духовку на разогрев до 200 градусов.
Combine cottage cheese with eggs. Mash the cottage cheese in a deep bowl, break the eggs into the resulting curd mass and mix well.
Соедините творог с яйцами. Разомните творог в глубокой миске, в получившуюся творожную массу разбейте яйца и хорошо перемешайте.
Add remaining ingredients. Pour flour, vanillin into the mixture, add milk, watch the structure of the curd dough - it should not be too thick. This can be regulated with milk.
Добавьте оставшиеся продукты. Всыпьте в массу муку, ванилин, добавьте молоко, следите за структурой творожного теста — оно не должно быть слишком густым. Это можно регулировать при помощи молока.
Bake the casserole. Pour the resulting dough into a special form and bake for about 40 minutes in an oven preheated to 200 degrees.
Запеките запеканку. Вылейте получившееся тесто в специальную форму и запекайте около 40 минут в духовке, разогретой до 200 градусов.
If you like brighter flavors in your dishes, add raisins to the dough, which, by the way, are rich in iron. Another option is to use orange zest, which will add a bright citrus note to the classic vanilla casserole.
Если вы любите более яркие вкусовые оттенки в блюдах, добавьте в тесто изюм, который, кстати, богат железом. Другой вариант — использовать апельсиновую цедру, она добавит яркие цитрусовые нотки классической ванильной запеканке.