Wash and peel the carrots, onions, potatoes, boil the potatoes and mash them into a puree. Cut the remaining vegetables into cubes. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven to 200 degrees.
Вымойте и очистите морковь, лук, картофель, сварите картофель и разомните толкушкой в пюре. Остальные овощи нарежьте кубиками. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 200 градусов.
Fry the vegetables and minced meat. Fry chopped onions and carrots in oil until transparent. Add the minced meat to the vegetables and fry for 20 minutes, stirring all the time. Then cover with a lid and let it simmer for about 10 minutes.
Обжарьте овощи и фарш. Нашинкованные лук и морковь обжарьте в масле до прозрачности. Добавьте фарш к овощам и жарьте 20 минут, все время помешивая. Затем накройте крышкой и дайте ему протушиться около 10 минут.
Assemble the casserole. Place half of the resulting puree on the bottom of the baking dish, place vegetables with minced meat on top, cover the layer with the remaining puree.
Соберите запеканку. Положите половину получившегося пюре на дно формы для запекания, сверху выложите овощи с фаршем, накройте слой осташимся пюре.
Bake the casserole. Beat eggs with milk and pour over top of casserole. Place the casserole dish in the oven for 30 minutes.
Запеките запеканку. Взбейте яйца с молоком, полейте запеканку сверху. Поставьте форму с запеканкой в духовку на 30 минут.
For baking, it is better to use hard and semi-hard varieties of cheese; they melt better and cover the dish more evenly, creating a beautiful brown crust.
Для запекания лучше использовать твердые и полутвердые сорта сыра, они лучше плавятся и более равномерно покрывают блюдо, создают красивую коричневую корочку.