Wash and peel the potatoes, grate them on a coarse grater. Peel the onion and chop finely. Grate the cheese on a coarse grater. Heat the frying pan.
Вымойте и очистите картофель, натрите на крупной терке. Лук очистите от шелухи, мелко нарежьте. Сыр натрите на крупной терке. Сковороду разогрейте.
Prepare the filling. To do this, combine the egg and flour, add salt and mix well. Combine potatoes, onions and filling. Mix well.
Приготовьте заливку. Для этого соедините яйцо и муку, посолите и хорошо перемешайте. Соедините картофель, лук и заливку. Хорошо перемешайте.
Fry the casserole. To do this, pour vegetable oil into a well-heated frying pan, add potatoes, level them with a spoon or spatula. Close the lid and fry over medium heat for 10-15 minutes. When the potatoes are golden brown, turn the potato casserole over and cook for another 15 minutes. Then sprinkle the casserole with grated cheese.
Пожарьте запеканку. Для этого в хорошо разогретую сковороду налейте растительное масло, выложите картофель, выровняйте его ложкой или лопаткой. Закройте крышку и жарьте на среднем огне 10-15 минут. Когда картофель станет золотистого цвета, переверните картофельную запеканку и жарьте еще 15 минут. Затем посыпьте запеканку тертым сыром.
To make a regular potato casserole look more impressive, add bell peppers, cut into strips, and finely chopped fresh herbs to the potatoes.
Чтобы обычная картофельная запеканка выглядела более эффектно — добавьте к картофелю болгарский перец, нарезанный соломкой, и мелко порубленную свежую зелень.