Wash the raisins and soak them in hot water for 10 minutes to soften and swell. Wash the eggs. Prepare a baking dish. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте изюм и замочите его на 10 минут в горячей воде, чтобы он размяк и разбух. Вымойте яйца. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 180 градусов.
Pour the semolina into a deep bowl. Add sour cream and mix well until smooth.
Манку всыпьте в глубокую миску. Добавьте сметану и хорошо перемешайте до однородной массы.
Grind the cottage cheese into a completely homogeneous mass. The mass should turn out soft and smooth, similar to cream.
Перетрите творог в полностью однородную массу. Масса должна получиться мягкой и гладкой, похожей на крем.
Prepare the curd and sour cream mixture. Beat eggs with sugar. Add cottage cheese and sour cream with semolina. Add raisins. The mixture should have a consistency similar to muffin batter.
Приготовьте творожно-сметанную массу. Взбейте яйца с сахаром. Добавьте творог и сметану с манкой. Добавьте изюм. Масса должна получиться по консистенции похожей на тесто для кексов.
Grease a baking dish with butter. Place the curd mixture into it. Preheat the oven to 180 degrees. Place the pan with the curd mixture in it and bake for 30 minutes until a golden brown crust forms on top.
Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Выложите в нее творожную массу. Разогрейте духовку 180 градусов. Поставьте в нее форму с творожной массой и выпекайте в течение 30 минут, пока сверху не образуется румяная корочка.
Serve the casserole hot with sour cream and cottage cheese.
Подавайте запеканку со сметаной и творогом в горячем виде.