Break the cauliflower head into florets and boil them in boiling water for 2 minutes. Grate the cheese on a medium grater. Wash the eggs. Wash and chop the green onions. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 190 degrees.
Разберите кочан цветной капусты на соцветия и отварите их в кипящей воде в течение 2 минут. Натрите сыр на средней терке. Вымойте яйца. Зеленый лук вымойте и измельчите. Приготовьте форму для запекания. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Prepare the cabbage. Melt butter in a frying pan. Add cabbage florets and fry for 5 minutes.
Приготовьте капусту. Растопите на сковороде сливочное масло. Добавьте соцветия капусты и обжарьте в течение 5 минут.
Make the casserole filling. In a deep bowl, beat the eggs, add salt to taste, add mayonnaise and beat. Add eggs to cabbage and mix thoroughly.
Сделайте заливку для запеканки. В глубокой миске взбейте яйца, посолите по вкусу, добавьте майонез и взбейте. Добавьте яйца к капусте и тщательно перемешайте.
Bake the casserole. Place cauliflower florets with filling in a baking dish. Sprinkle grated cheese on top. Place the baking dish in the oven and bake the casserole for 30 minutes.
Запеките запеканку. В форму для запекания выложите соцветия цветной капусты с заливкой. Сверху посыпьте натертый сыр. Поместите в духовку форму для запекания и выпекайте запеканку в течение 30 минут.
Cut the casserole into portions and serve warm, garnished with chopped green onions.
Разрежьте запеканку порционно и подавайте в теплом виде, украсив измельченным зеленым луком.