Boil the pasta. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 170 degrees.
Отварите макароны. Натрите сыр на средней терке. Приготовьте форму для запекания. Разогрейте духовку до170 градусов.
Prepare the pasta filling. In a bowl, mix cream with raw chicken eggs, add grated cheese. Reserve two tablespoons of cheese for topping.
Приготовьте заливку для макарон. В миске смешайте сливки с сырыми куриными яйцами, добавьте натертый на терке сыр. Две столовые ложки сыра оставьте для посыпки.
Bake the casserole. Grease a baking dish with vegetable oil and place the pasta in it. Pour the filling on top and sprinkle with grated cheese. Bake for 30 minutes in an oven preheated to 170 degrees until the cheese is golden brown.
Запеките запеканку. Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в нее макароны. Сверху вылейте заливку и посыпьте тертым сыром. Запекайте в течение 30 минут в разогретой до 170 градусов духовке до румяной корочки на сыре.
Serve pasta casserole warm as a side dish or main dish.
Подавайте макаронную запеканку теплой в качестве гарнира или основного блюда.