Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature when cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Prepare the dough for fluffy pancakes. In a deep bowl, beat eggs, milk and sugar. In a separate bowl, stir together flour, baking powder and salt. Combine the two mixtures in one container and mix thoroughly.
Приготовьте тесто для пышных блинов. В глубокой миске взбейте яйца, молоко и сахар. В отдельной миске перемешайте муку, разрыхлитель и соль. Соедините две смеси в одной емкости, тщательно перемешайте.
Melt the butter, pour into the dough and mix again until smooth. Leave the dough for 10 minutes.
Растопите сливочное масло, влейте в тесто и снова перемешайте до однородного состояния. Оставьте тесто на 10 минут.
Now you can bake pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Теперь можно печь блины. Растопите сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack.
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой.