Boil the rice. To do this, rinse the cereal several times, fill a saucepan with water in a 2:1 ratio, add salt and put on fire. When the water boils, add the rice and cook over medium heat, covered, for 10 minutes, then reduce the heat and cook for another 7-10 minutes. Tip: after removing the cereal from the heat, cover the pan with a towel and put it in a warm place for 10-15 minutes, then the rice will turn out crumbly. Boil chicken eggs, cool, peel and chop. Wash the cucumber, peel and cut. Drain the liquid from the jar of pink salmon, remove the fish and mash with a fork.
Отварите рис. Для этого несколько раз промойте крупу, в кастрюлю наберите воду в пропорциях 2:1, посолите и поставьте на огонь. Когда вода закипит, всыпьте рис и варите на среднем огне под крышкой в течение 10 минут, затем убавьте огонь и варите еще 7-10 минут. Совет: после того, как снимите крупу с огня, накройте кастрюлю полотенцем и уберите в тепло на 10-15 минут, тогда рис получится рассыпчатым. Куриные яйца отварите, остудите, очистите от шелухи и нарежьте. Огурец вымойте, очистите от кожуры и нарежьте. Из банки с горбушей слейте жидкость, достаньте рыбу и разомните вилкой.
Combine products. Add pink salmon, cucumber and egg to the cooled rice, add salt to taste and stir.
Соедините продукты. К остывшему рису добавьте горбушу, огурец и яйцо, посолите по вкусу и перемешайте.
Dress the salad. Add sour cream to the salad with canned pink salmon and mix thoroughly.
Заправьте салат. Добавьте в салат с консервированной горбушей сметану и тщательно перемешайте.
Garnish the finished salad with canned pink salmon with a sprig of dill on top.
Готовый салат с консервированной горбушей украсьте сверху веточкой укропа.