Rinse the fillet and dry with paper towels. Wash the mushrooms and dry with paper towels. Peel the onions, cut into half rings, mushrooms and meat into strips. Finely chop the greens. Squeeze the juice from the lemon. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven at 200 degrees.
Филе промойте, обсушите бумажными полотенцами. Грибы вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук очистите от шелухи, нарежьте полукольцами, грибы и мясо — соломкой. Порубите мелко зелень. Выдавите из лимона сок. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовой шкаф на 200 градусов.
Prepare turkey with mushrooms. In a frying pan in vegetable oil, fry the turkey fillet until golden brown, 15 minutes. Sprinkle with lemon juice, salt and pepper. Add curry, onion, mini mushrooms and stir.
Приготовьте индейку с грибами. На сковороде на растительном масле обжарьте филе индейки до золотистости 15 минут. Сбрызните лимонным соком, посолите, приправьте перцем. Добавьте карри, лук, шампиньоны мини и перемешайте.
Prepare the sauce. Mix cream and dill. Add salt to taste.
Приготовьте соус. Смешайте сливки и укроп. Посолите по вкусу.
Roast turkey with mushrooms. Place turkey with mushrooms and onions in a baking dish. Pour cream sauce on top. Bake in the oven at 200 degrees for 30-40 minutes.
Запеките индейку с грибами. В форму для запекания выложите индейку с грибами и луком. Залейте сверху сливочным соусом. Запекайте в духовке при 200 градусов 30-40 минут.
Serve turkey with mushrooms in sauce with a side dish of bulgur, rice or potatoes.
Подавайте индейку в грибами в соусе к гарниру из булгура, риса или картофеля.