Conveniently place the products you need on your desktop. If using frozen minced meat, defrost it at room temperature. Wash and peel the vegetables. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop. Tip: you can also use a chicken carcass, but it will need to be finely chopped.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Если используете замороженный фарш, разморозьте его при комнатной температуре. Вымойте и почистите овощи. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Совет: можно использовать и тушку курицы, но ее нужно будет мелко нарезать.
Fry the minced meat. Heat a frying pan with oil and place the minced meat on it. Turn the heat to high and fry the meat for 7-10 minutes until it is golden brown. Don't forget to stir.
Обжарьте фарш. Разогрейте сковороду с маслом и поместите на нее фарш. Переключите огонь на сильный и обжаривайте мясо минут 7-10, пока оно не станет румяным. Не забывайте перемешивать.
Prepare tomato sauce. Chop the onion, grate the carrots on a coarse grater, cut the pepper into strips, pass the garlic through a press. Add onions and carrots to the minced meat and fry for another 10 minutes. After this, switch the heat to medium, add pepper, grated tomatoes, sauce and garlic. Cover and simmer for 10 minutes, then add paprika, salt and pepper, simmer for another 3-5 minutes until the sauce thickens. Remove it from the stove.
Приготовьте томатный соус. Измельчите лук, натрите морковь на крупной терке, нарежьте перец соломкой, чеснок пропустите через пресс. Добавьте к фаршу лук и морковь, обжаривайте еще 10 минут. После этого переключите огонь на средний, добавьте перец, протертые помидоры, соус и чеснок. Накройте крышкой и тушите 10 минут, затем добавьте паприку, соль и перец, потушите еще 3-5 минут, пока соус не станет густым. Снимите его с плиты.
Boil the pasta. Place a pot of salted water on the stove, wait until it boils and add the pasta. Cook, stirring constantly, for 15-20 minutes, depending on the time indicated on the package. Drain in a colander.
Отварите макароны. Поставьте кастрюлю с подсоленной водой на плиту, дождитесь кипения и добавьте макароны. Варите, постоянно помешивая, 15-20 минут, в зависимости от того, сколько времени указано на упаковке. Откиньте на дуршлаг.
Connect the basics. Transfer the pasta to the minced meat with vegetables, put it back on the stove and let it stand for 3 minutes over low heat.
Соедините основы. Переложите макароны к фаршу с овощами, снова поставьте на плиту и дайте постоять 3 минуты на слабом огне.
Serve cooked pasta with tomato sauce in a frying pan with fresh herbs.
Приготовленные макароны с томатным соусом на сковороде подайте со свежей зеленью.