Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature when cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Start preparing the dough with sour milk. Place flour, eggs, sour milk, vegetable oil, salt and sugar in a bowl. Mix all ingredients thoroughly.
Займитесь приготовлением теста на кислом молоке. Положите в миску муку, яйца, кислое молоко, растительное масло, соль и сахар. Тщательно перемешайте все ингредиенты.
Start baking pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Начинайте печь блины. Растопите сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. If desired, each pancake can be greased with butter.
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. По желанию каждый блин можно смазать сливочным маслом.
Pancakes made with sour milk go perfectly with sour cream. But if desired, they can be served with jam or jam.
Блинчики на кислом молоке идеально сочетаются со сметаной. Но при желании их можно подать с вареньем или джемом.