Prepare the ingredients for the stuffed dish. Peel the mushrooms, onions, garlic, and wash the tomatoes. Separate the mushroom stems from the caps. Cut the chicken fillet and champignon legs into small cubes. Chop onion and garlic. Cut the tomato into round rings 1 cm thick. Grate the cheese on a fine grater. Cut the butter into cubes. For this dish, it is better to choose large, round-shaped tomatoes with thick skin.
Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Почистите шампиньоны, лук, чеснок, помойте помидор. Отделите ножки грибов от шляпок. Нарежьте на мелкие кубики куриное филе, ножки шампиньонов. Измельчите лук, чеснок. Помидор нарежьте круглыми кольцами толщиной 1 см. Натрите сыр на мелкой терке. Нарежьте сливочное масло кубиками. Для этого блюда лучше выбирать помидоры крупных сортов круглой формы с плотной кожицей.
Prepare the champignons. Marinate the caps in mayonnaise for 15 minutes. While the mushrooms are marinating, fry the onion, champignon legs, garlic and chicken fillet cubes in vegetable oil for 10 minutes until golden brown. Salt and pepper.
Приготовьте шампиньоны. Замаринуйте шляпки в майонезе 15 минут. Пока грибы маринуются, на растительном масле обжарьте 10 минут до золотистого цвета лук, ножки шампиньонов, чеснок и кубики куриного филе. Посолите, поперчите.
Place tomato slices in a baking dish. Place a cap on each slice. Place a piece of butter at the bottom of the cap. Stuff the champignons with onion, garlic, chicken and mushroom stems. Sprinkle cheese on top. Bake filled mushrooms in the oven for 30-35 minutes at 180℃.
В форму для запекания уложите ломтики помидоров. На каждый ломтик положите шляпку. На дно шляпки поместите по кусочку сливочного масла. Нафаршируйте шампиньоны начинкой из лука, чеснока, курицы и ножек грибов. Сверху посыпьте сыром. Запекайте грибы с начинкой в духовке 30-35 минут при температуре 180℃.
Serve stuffed champignons baked in the oven with cheese, sprinkled with dill.
Запеченные в духовке фаршированные шампиньоны с сыром подавайте, посыпав зеленью укропа.