Wash the meat and dry it on paper towels. Rinse the intestines thoroughly under running water. Prepare a meat grinder and a special attachment for forming sausages. Turn the oven on 180 degrees. Tip: instead of a special sausage attachment, you can use a culinary syringe.
Мясо вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Кишки тщательно промойте под проточной водой. Приготовьте мясорубку и специальную насадку для формирования колбас. Включите духовку на 180 градусов. Совет: вместо специальной насадки для колбас можно воспользоваться кулинарным шприцем.
Prepare the sausage base. Cut the brisket into pieces and place separately. Also cut half of the pork and beef into small cubes and place in a bowl. Pass the remaining beef and pork through a meat grinder and add to the bowl with the meat pieces. Add all the spices (salt, pepper, sugar and garlic). Mix thoroughly. Add the brisket to the minced meat and mix again.
Приготовьте колбасную основу. Нарежьте грудинку кусочками и положите отдельно. Половину свинины и говядины также нарежьте мелкими кубиками и выложите в миску. Оставшуюся говядину и свинину пропустите через мясорубку и добавьте в миску с мясными кусочками. Добавьте все специи (соль, перец, сахар и чеснок). Тщательно перемешайте. Добавьте в фарш грудинку и снова перемешайте.
Form the sausage and bake it in the oven. Stuff the pork intestines with minced meat, tie the ends and roll the sausage into a ring. Place a bowl of boiling water at the bottom of the preheated oven. Hang the sausage over a container of water and bake for 1.5 hours.
Сформируйте колбасу и запеките ее в духовке. Свиные кишки набейте фаршем, свяжите концы и сверните колбасу колечком. Вниз разогретой духовки поставьте миску с кипятком. Колбасу подвесьте над емкостью с водой и запекайте в течение 1.5 часов.
Cut the finished sausage into rings and serve with bread toast.
Готовую колбасу нарежьте колечками и подавайте с хлебными тостами.