Wash the gutted duck inside and out under running water. Remove excess liquid with a paper towel. Peel apples and oranges. Chop the fruit into large cubes. Peel the onion and chop it. Cut the toast bread into cubes for the filling.
Помойте выпотрошенную утку снаружи и внутри под проточной водой. Уберите лишнюю жидкость бумажным полотенцем. Почистите яблоки и апельсины. Нарубите фрукты крупными кубиками. Лук очистите от шелухи и измельчите. Тостовый хлеб для начинки нарежьте кубиками.
Make the sauce. In a deep container, mix wine vinegar, honey, horseradish, mustard and butter.
Сделайте соус. В глубокой емкости смешайте винный уксус, мед, хрен, горчицу и сливочное масло.
Prepare the filling. Combine oranges, apples, sun-dried tomatoes, onions, bread cubes, cardamom. Add some salt. Stir.
Подготовьте начинку. Соедините апельсины, яблоки, вяленые помидоры, лук, кубики хлеба, кардамон. Посолите. Перемешайте.
Prepare the duck. Place the duck in a baking dish. Place the stuffing inside the duck and secure the edges of the bird with toothpicks. Wrap the duck pan with foil. Place in the oven for 1.5 hours, preheated to 160 degrees. Then make small cuts on the sides and pour in the sauce. Increase the oven temperature to 200 degrees and bake the duck for another 30 minutes.
Приготовьте утку. Положите утку в форму для запекания. Внутрь утки положите начинку и закрепите края птицы зубочистками. Замотайте форму с уткой фольгой. Отправьте на 1,5 часа в духовку, разогретую до 160 градусов. Затем сделайте небольшие разрезы по бокам и залейте соусом. Увеличьте температуру в духовке до 200 градусов и поставьте утку запекаться еще на 30 минут.
Place bread on a serving plate. Top with roasted duck with apples and oranges.
На сервировочное блюдо выложите хлеб. Сверху положите запеченную утку с яблоками и апельсинами.