Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature when cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Start preparing the yeast dough. Pour the milk into a deep bowl, add the yeast and stir. Leave the mixture for 10-15 minutes until a thin layer of foam appears on the surface.
Приступайте к приготовлению дрожжевого теста. Вылейте молоко в глубокую миску, добавьте туда дрожжи и перемешайте. Оставьте смесь на 10-15 минут, пока на поверхности не появится тонкий слой пенки.
Add salt, sugar and egg to the bowl and stir. Then add flour, beat the mixture again. Cover with a towel and leave for about 40 minutes.
Добавьте в миску соль, сахар и яйцо, перемешайте. Затем добавьте муку, взбейте массу еще раз. Накройте полотенцем и оставьте примерно на 40 минут.
Add boiling water to the dough and mix again. Pour in vegetable oil and beat the dough.
Добавьте в тесто кипяток, снова перемешайте. Влейте растительное масло и взбейте тесто.
Start baking pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Начинайте печь блинчики. Растопите сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. If desired, each pancake can be greased with butter. Bon appetit!
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. По желанию каждый блин можно смазать сливочным маслом. Приятного аппетита!