Wash the chicken fillet and dry with paper towels. Rinse rice, carrots, tomatoes, bell peppers, Chinese cabbage. Peel the onions and garlic. Remove the skin from tomatoes, peel from carrots, and remove seeds and internal membranes from bell peppers. Chop the greens. Cut all vegetables into small cubes. Pass the garlic through a press. Cut off the thickened part of Chinese cabbage and disassemble the head into individual leaves. Place the leaves in a suitable wide bowl and cover with boiling water for 5 minutes. Then drain the water, cool the leaves and dry them. Boil the rice in salted water until fully cooked for 15-20 minutes from the moment the liquid boils. To quickly peel tomatoes, place them in boiling water for 3 minutes and then in cold water.
Филе курицы вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Рис, морковь, помидоры, болгарский перец, пекинскую капусту промойте. Почистите лук и чеснок. С помидоров снимите кожицу, с моркови — кожуру, из болгарского перца удалите семена и внутренние перегородки. Порубите зелень. Нарежьте мелкими кубиками все овощи. Чеснок пропустите через пресс. У пекинской капусты обрежьте утолщенную часть, разберите кочан на отдельные листья. Сложите листья в подходящую широкую посуду, залейте кипятком на 5 минут. Затем воду слейте, листья остудите и обсушите. Отварите рис в подсоленной воде до полной готовности в течение 15-20 минут смомента зикипания жидкости. Чтобы быстро снять кожицу с помидоров, опустите их в кипяток на 3 минуты, а затем в холодную воду.
Prepare the meat. Make minced meat from chicken and one onion. Add boiled rice, finely chopped herbs, salt and pepper to taste. Knead the minced meat thoroughly until smooth.
Подготовьте мясо. Из курицы и одной луковицы сделайте фарш. Добавьте отваренный рис, мелко нарезанную зелень, соль, перец по вкусу. Фарш тщательно вымесите до однородности.
Prepare the vegetables. Fry the carrots in vegetable oil for 5 minutes, add peppers, tomatoes, garlic, and herbs. Stir, fry everything together for another 10 minutes, add salt and spices to taste.
Подготовьте овощи. На растительном масле обжарьте морковь 5 минут, добавьте перец, помидоры, чеснок, зелень. Перемешайте, обжарьте все вместе еще 10 минут, добавьте по вкусу соль и специи.
Prepare the filling and form the cabbage rolls. Mix minced chicken with fried vegetables. Place a small amount of the resulting mixture of meat, vegetables and rice on each leaf of Chinese cabbage, roll up the cabbage rolls. Fry the cabbage rolls in vegetable oil in a frying pan on all sides for 10 minutes. Then add 100 ml of water and simmer under the lid for another 10-15 until the meat is cooked.
Приготовьте начинку и сформируйте голубцы. Смешайте куриный фарш с обжаренными овощами. На каждый лист пекинской капусты выложите небольшое количество получившейся смеси из мяса, овощей и риса, сверните голубцы. Обжарьте голубцы на растительном масле на сковороде со всех сторон 10 минут. Затем добавьте 100 мл воды и протушите под крышкой еще 10-15 до готовности мяса.
Serve Chinese cabbage rolls, pour sour cream sauce on top and garnish with onion and dill.
Подавайте голубцы из пекинской капусты, полив сверху сметанным соусом и украсив зеленью лука и укропа.