Remove the package of fish from the freezer and place it in the refrigerator on the bottom shelf for 240 minutes. Wash the tomatoes; the skin can be removed. Prepare a heat-resistant form, foil. Advice. Boiling water will make it easier to peel the tomatoes. To do this, make cross-shaped cuts on the tomatoes and dip them in boiling water for 30 seconds. Take them out and squeeze them out with light pressure. Peeled tomatoes will release even more juice; use this method in the recipe for pink salmon in the oven, and the fish will turn out even juicier.
Достаньте упаковку с рыбой из морозильной камеры, переложите в холодильник на нижнюю полку на 240 минут. Вымойте томаты, кожицу с них можно снять. Приготовьте жаропрочную форму, фольгу. Совет. Легче снять кожицу с томатов поможет кипяток. Для этого сделайте на помидорах крестообразные надрезы и окуните на 30 секунд в кипяток. Достаньте и выдавите их легким нажатием. Очищенные помидоры выделят еще больше сока, используйте этот способ в рецепте горбуши в духовке, и рыба получится еще более сочной.
Prepare the fish. After the pink salmon has been in the refrigerator, remove it from the packaging, place it in a colander and give it time to drain. Blot with paper napkins. Coat each piece of fish with salt, spices and pepper.
Подготовьте рыбу. После того, как горбуша постояла в холодильнике, достаньте ее из упаковки, переложите в дуршлаг и дайте ей время, чтобы стекла вода. Промокните бумажными салфетками. Каждый кусочек рыбы промажьте солью, специями и перцем.
Make a blank. Cover the pan with foil so that you can cover the contents on top as well. Place the fillets in the pan close to each other. Cut the tomatoes into rings and grate the cheese on a coarse grater. Cover the fish with tomatoes and sprinkle cheese on top of each piece. Cover the top with the remaining foil on the sides. It doesn’t have to be tight; small gaps are perfectly acceptable.
Сделайте заготовку. Застелите форму фольгой так, чтобы можно было ею накрыть содержимое еще и сверху. Выложите филе в форму поближе друг к другу. Нарежьте кольцами томаты и натрите сыр на крупной терке. Помидорами покройте рыбу, а сверху каждый кусочек посыпьте сыром. Накройте сверху фольгой, оставшейся на бортах. Не обязательно плотно, небольшие щели вполне допустимы.
Bake pink salmon. Place the fillet with tomatoes and cheese in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes. The cheese should take on a golden hue and melt.
Запеките горбушу. Отправьте филе с томатами и сыром в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут. Сыр должен приобрести золотистый оттенок и расплавиться.
Serve to the table. Due to the fact that pink salmon is already divided into fillets, it is very easy to remove it from the mold in portions. Therefore, after preparing the dish, turn off the oven, take out the pan and place portions of aromatic, appetizing fish on plates.
Подайте ко столу. Благодаря тому, что горбуша уже разделена на филе, ее очень легко доставать из формы порционно. Поэтому, приготовив блюдо, выключите духовку, достаньте форму и разложите по тарелкам порции ароматной, аппетитной рыбы.
The recipe for juicy pink salmon in the oven will be appreciated primarily by those who follow the rules of the PP. Serve the fish with a side dish of rice or fresh vegetables, which will contrast the taste sensations.
Рецепт сочной горбуши в духовке по достоинству оценят прежде всего, те, кто следует правилам ПП. К рыбе подайте гарнир из риса или свежие овощи, что сыграет на контрасте вкусовых ощущений.