Conveniently arrange all the ingredients. Clean the intestines for the sausage. Wash the liver with water and pat dry with a paper towel. Peel the onion.
Удобно разложите все ингредиенты. Очистите кишки для колбасы. Печень помойте водой и промокните бумажным полотенцем. Лук очистите от кожуры.
Prepare the sausage mixture. Cut the liver into small pieces and grind in a blender until smooth. Finely chop the onion and fry for 7-8 minutes in vegetable oil until soft. Add the onion to the liver and blend again with a blender. Beat in the egg and stir. Grind the lard and add to the liver mass. Pour in the milk and add the semolina. Pass the garlic through a press and add to the sausage mixture. Season with salt and pepper. Mix everything thoroughly and let the mixture brew for 15 minutes.
Подготовьте колбасную массу. Порежьте печень на маленькие кусочки и измельчите в блендере до однородной массы. Лук мелко порежьте и обжарьте 7-8 минут на растительном масле до мягкости. Лук добавьте к печени и еще раз смешайте блендером. Вбейте яйцо и размешайте. Измельчите сало и добавьте к печеночной массе. Влейте молоко и всыпьте манную крупу. Пропустите чеснок через пресс, добавьте к колбасной массе. Посолите и поперчите. Все тщательно перемешайте и дайте массе настояться 15 минут.
Prepare the sausage. Preheat the oven to 180 degrees. Tie the gut with thread on one side. Fill the intestine with liver mass. This is done using a special attachment for a meat grinder. Instead, you can use a plastic bottle, stretching the intestine over the neck and cutting off the bottom to fill the bottle with minced meat. Fill the intestine with minced liver, but not too tightly so that it does not burst during baking. Tie the intestine filled with minced meat tightly with a thread on the other side. Grease a baking dish with vegetable oil and place the sausage. Lubricate it with vegetable oil too. Bake for 35 minutes, then cool and cut into pieces.
Приготовьте колбасу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Завяжите с одной стороны кишку ниткой. Наполните кишку печеночной массой. Это делается при помощи специальной насадки на мясорубку. Вместо нее можно воспользоваться пластиковой бутылкой, натянув на горлышко кишку и обрезав донышко для наполнения бутылки фаршем. Заполните кишку печеночным фаршем, но не очень плотно, чтобы при запекании она не лопнула. Заполненную фаршем кишку завяжите крепко ниткой со второй стороны. Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите колбасу. Смажьте ее тоже растительным маслом. Запекайте 35 минут, после чего остудите и порежьте на кусочки.
Serve delicious and aromatic sausage with fresh tomatoes and a sprig of dill.
Вкусную и ароматную колбасу подавайте со свежими помидорами и веточкой укропа.