Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature when cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Start preparing pancake dough in boiling water. Pour the milk into a deep container, add eggs, sugar and salt there. Beat the contents of the container for 2 minutes. Add flour to mixture, whisk thoroughly to break up any lumps.
Начните готовить тесто для блинов на кипятке. Вылейте молоко в глубокую емкость, добавьте туда же яйца, сахар и соль. Взбивайте содержимое емкости в течение 2 минут. Всыпьте в массу муку, тщательно взбейте, чтобы разбить комочки.
Add boiling water to the dough and mix again. Pour in vegetable oil and beat the dough.
Добавьте в тесто кипяток, снова перемешайте. Влейте растительное масло и взбейте тесто.
Start baking pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Приступайте в выпеканию блинов. Растопите сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. If desired, place a little butter on each pancake. Bon appetit!
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. На каждый блин, по желанию, кладите немного сливочного масла. Приятного аппетита!
Before serving, pour honey over the pancakes and sprinkle with cinnamon.
Перед подачей полейте блинчики медом и присыпьте корицей.