Rinse the meat, grind it 2 times in a meat grinder with a fine grid. Peel the garlic. Prepare foil and parchment paper.
Промойте мясо, прокрутите его 2 раза в мясорубке с мелкой решеткой. Очистите чеснок. Приготовьте фольгу и пергаментную бумагу.
Start cooking the sausage. To do this, put the minced meat in a food processor, add cream, salt, sugar, egg, nutmeg, garlic and pepper. Mix the ingredients until smooth.
Начните готовить колбасу. Для этого выложите фарш в комбайн, добавьте туда сливки, соль, сахар, яйцо, мускатный орех, чеснок и перец. Перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Form the sausage. Place part of the minced meat (about one third) on a sheet of parchment, forming it into a dense, even loaf. Wrap tightly, twist and tie the edges tightly. Then tightly wrap the minced meat in parchment paper in several layers of foil, press tightly and twist the ends. Do the same with the remaining minced meat.
Сформируйте колбасу. Выложите часть фарша (примерно одну треть) на лист пергамента, сформировав из него плотный ровный батон. Плотно заверните, закрутите и плотно завяжите края. Затем плотно заверните фарш в пергаменте в несколько слоев фольги, плотно пережмите и закрутите концы. Проделайте то же самое с оставшимся фаршем.
Cook the sausage. Place the sausage in a saucepan, add water and bring to a boil. Once boiling, reduce heat. Cover the sausages with a plate to press them down and cook for about 1.5 hours. Then remove and cool the sausage to room temperature. Remove the old parchment and wrap the sausage in new one.
Сварите колбасу. Выложите колбасу в кастрюлю, залейте водой и доведите до кипения. После закипания уменьшите огонь. Накройте колбаски тарелкой, чтобы их придавило, и варите около 1,5 часов. Затем достаньте и остудите колбасу до комнатной температуры. Старый пергамент снимите и заверните колбасу в новый.
Serve homemade sausage with freshly baked toast. They can be made in the oven by drying the bread on both sides on the grill.
Готовую домашнюю колбасу подайте со свежеиспеченными тостами. Их можно сделать в духовке, подсушив хлеб с двух сторон на режиме "гриль".