Cut the beef and pork into small pieces. Pass through a meat grinder through the finest grate. Then grind the meat in a blender until it becomes an emulsion. Prepare baking bags and thick thread. Tip: before grinding in a blender, to facilitate the process, the meat can be slightly frozen.
Нарежьте мясо говядины и свинины на мелкие куски. Пропустите через мясорубку через с самой мелкой решеткой. Затем измельчите мясо в блендере до состояния эмульсии. Приготовьте пакеты для запекания и толстую нить. Совет: перед измельчением в блендере для облегчения процесса мясо можно слегка подморозить.
Prepare the base for the boiled sausage. Pour milk into the minced meat, break the eggs, add salt, sugar and nutmeg. Mix everything thoroughly.
Подготовьте основу для вареной колбасы. Влейте в фарш молоко, разбейте яйца, добавьте соль, сахар и мускатный орех. Все тщательно перемешайте.
Form the sausage. Place the prepared minced meat in a double baking bag. Form a sausage and tie tightly with thick thread.
Сформируйте колбасу. Подготовленный фарш поместите в двойной пакет для запекания. Сформируйте колбасу и крепко перевяжите толстой ниткой.
Cook the sausage. On the stove, in a large saucepan, bring the water to 80 degrees. Place the bag of sausage into hot water. Place a weight so that the sausage does not float. Cook for 2 hours, then immediately plunge into cold water. After the sausage has cooled, place it in the refrigerator for 12 hours.
Сварите колбасу. На плите в большой кастрюле доведите воду до 80 градусов. Переложите пакет с колбасой в горячую воду. Положите груз, чтобы колбаса не всплывала. Варите 2 часа, затем сразу опустите в холодную воду. После того, как колбаса остынет, отправьте в холодильник на 12 часов.
Before serving, cut the doctor's sausage into slices. Use as a base for sandwiches or salads.
Перед подачей нарежьте докторскую колбасу на ломтики. Используйте как основу для бутербродов или салатов.