Soak wakame seaweed in cold water for 5 minutes. Squeeze well and grind. Wash the onion and chop it into rings. Cut the tofu into small cubes.
Водоросли вакамэ залейте холодной водой на 5 минут. Хорошо отожмите и измельчите. Лук помойте и нарубите кольцами. Тофу порежьте небольшими кубиками.
Prepare miso with tofu. Boil water in a saucepan. Add dashi broth. Stir well. Reduce heat to low. Place miso paste in a small container, pour in a small amount of broth and stir. Add this mixture to the pan. Turn off the heat.
Приготовьте мисо с тофу. Вскипятите в кастрюле воду. Добавьте бульон даши. Хорошо размешайте. Убавьте огонь до минимума. В небольшую емкость выложите мисо пасту, налейте небольшое количество бульона и перемешайте. Добавьте эту смесь в кастрюлю. Выключите огонь.
Before serving, sprinkle a little sesame seeds over the miso soup.
Перед подачей посыпьте мисо суп небольшим количеством кунжута.