Rinse the raisins and soak in warm water for 15-20 minutes. After soaking, squeeze out the raisins. Divide the eggs into yolks and whites. Beat the egg whites in a separate container with a mixer at maximum speed. They should turn into thick foam.
Изюм промойте и замочите в теплой воде на 15-20 минут. После вымачивания изюм отожмите. Яйца разделите на желтки и белки. Белки в отдельной емкости взбейте миксером на максимальной скорости. Они должны преобразоваться в густую пену.
Prepare the dough. Mix cottage cheese with sugar, salt and yolks. If the cottage cheese is dense, grind it with a blender. Mix flour with baking powder and sift into the dough. Mix all ingredients, finally stir in raisins and beaten egg whites.
Приготовьте тесто. Творог смешайте с сахаром, солью и желтками. Если творог плотный, измельчите его блендером. Муку смешайте с разрыхлителем и просейте в тесто. Смешайте все ингредиенты, в конце вмешайте изюм и взбитые белки.
Prepare curd Viennese waffles. Grease the waffle iron plates with vegetable oil and heat the device. Place the batter into the waffle iron. Pour 2 tablespoons of dough onto each plate, smooth it out and cover it. Bake for approximately 3-5 minutes. Remove waffles using silicone spatulas or tongs to avoid damaging the non-stick coating.
Приготовьте творожные венские вафли. Смажьте пластины вафельницы растительным маслом и разогрейте устройство. Выложите тесто в вафельницу. На каждую пластину налейте по 2 столовые ложки теста, разровняйте его и закройте. Выпекайте примерно 3-5 минут. Вынимайте вафли с помощью силиконовых лопаток или щипцов, чтобы не повредить антипригарное покрытие.
Serve the waffles hot and top with maple syrup.
Подавайте творожные вафли горячими, сверху полейте их кленовым сиропом.