Conveniently arrange all the ingredients. Wash the vegetables and dry them on paper towels. Peel the skins of potatoes, onions and garlic. Prepare the blender. Cut the potatoes into cubes. Cut the onion into small cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Овощи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Очистите кожуру с картофеля, лука и чеснока. Приготовьте блендер. Картофель порежьте кубиками. Лук нарежьте мелкими кубиками.
Cook the vegetables. Fill a saucepan with 1 liter of water and add a little salt. Place potatoes and cabbage in boiling water. Bring to a boil, reduce heat and cook vegetables until potatoes are soft, 10 minutes.
Сварите овощи. Наберите в кастрюлю 1 литр воды, немного посолите. Положите в кипяток картофель и капусту. Дайте закипеть, уменьшите огонь и варите овощи до размягчения картофеля 10 минут.
Fry the onion. Place the onion in a frying pan with butter and fry until transparent. Add to the cabbage and potatoes, stir and remove the pan from the stove.
Обжарьте лук. Лук выложите в сковороду со сливочным маслом, обжарьте до прозрачности. Добавьте к капусте и картофелю, перемешайте и уберите кастрюлю с плиты.
Prepare the croutons. Fry the loaf in a frying pan on both sides. Rub the croutons with garlic and sprinkle with ground black pepper.
Приготовьте гренки. Обжарьте батон на сковороде с двух сторон. Натрите гренки чесноком и посыпьте черным молотым перцем.
Chop the vegetables. Using a blender, puree the vegetables in the soup. Add milk and mix again with a blender.
Измельчите овощи. При помощи блендера измельчите овощи в супе до состояния пюре. Добавьте молоко и снова перемешайте блендером.
Serve creamy broccoli soup with aromatic garlic croutons.
Крем-суп из брокколи подавайте с ароматными чесночными гренками.