Wash the greens, dry on paper towels and chop finely. Wash, dry the breast and cut it into cubes. Peel the onion and chop finely. Wash the mushrooms and cut them into cubes. Boil water in a kettle.
Вымойте зелень, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте мелко. Вымойте, обсушите грудку и нарежьте ее кубиками. Очистите лук и нарежьте мелко. Вымойте грибы и нарежьте их кубиками. Закипятите воду в чайнике.
Prepare the sauce. Heat the oil in a frying pan over medium heat and fry the onion until golden, about 5-7 minutes. Add mushrooms and fry until brown. Place the breast and pour cream over it. Add salt and herbes de Provence. Reduce heat to low, cover and simmer for 20 minutes.
Приготовьте соус. Нагрейте масло в сковороде на среднем огне и обжарьте лук до золотистости, приблизительно 5-7 минут. Добавьте грибы и обжарьте до коричневого цвета. Выложите грудку и залейте сливками. Добавьте соль и прованские травы. Убавьте огонь до минимума, накройте крышкой и тушите 20 минут.
Prepare the penne. Pour boiled hot water into the pan. Bring water to a boil, add penne and stir. Cook according to package instructions, stirring constantly. When the penne is ready, drain the water through a colander.
Приготовьте пенне. В кастрюлю залейте кипячёную горячую воду. Доведите на огне до закипания воды, добавьте пенне и перемешайте. Варите согласно инструкции на упаковке, постоянно помешивайте. Когда пенне будут готовы, слейте воду через дуршлаг.
Combine products. Remove the pan from the heat, combine the contents of the pan with the penne and stir.
Соедините продукты. Снимите сковороду с огня, соедините содержимое сковороды с пенне и перемешайте.
Serve penne with chicken and mushrooms in wide bowls. Sprinkle dill on top of the pasta.
Подавайте пенне с курицей и грибами в широких тарелках. Присыпьте пасту сверху зеленью укропа.