Arrange all the ingredients conveniently. Line a baking sheet with parchment paper. If the oatmeal is large, puree it in a blender until it turns into fine crumbs. If they are initially small in size, there is no need to chop them. Tip: If desired, you can grind the oatmeal to flour. This will give the cookies a more compact consistency.
Расположите удобно все ингредиенты. Застелите противень пергаментой бумагой. Если овсяные хлопья крупные, измельчите их в блендере, пока они не превратятся в мелкую крошку. Если изначально они небольшого размера, измельчать их не надо. Совет: При желании можно перемолоть овсяные хлопья до муки. Так консистенция печенья будет более собранная.
Place oatmeal in a bowl and mix it with dried fruits, nuts and coconut. Now add fruit puree to the resulting mixture and mix everything thoroughly again.
Насыпьте овсяные хлопья в миску и смешайте их с сухофруктами, орехами и кокосовой стружкой. Теперь к полученной смеси добавьте фруктовое пюре и снова все тщательно перемешайте.
Wet your hands with water and begin to shape the cookies, placing them on a baking sheet lined with parchment paper.
Смочите руки водой и начинайте формировать печенье, выкладывая его на противень, застеленный пергаментной бумагой.
Preheat the oven to 180 degrees and place the resulting oatmeal cookies inside for 15-18 minutes.
Разогрейте духовку до 180 градусов и поставьте внутрь получившееся овсяное печенье на 15-18 минут.
Diet oatmeal cookies are perfect as a light breakfast or as an afternoon snack.
Диетическое овсяное печенье отлично подойдет в качестве легкого завтрака или для дневного перекуса.