Arrange all the ingredients conveniently. Wash and peel the mushrooms in advance, remove the skins from the onions. Prepare a bowl for mixing ingredients. Tip: It is better to use red semi-sweet wine. It will add an unusual piquancy to the dish.
Разложите удобно все ингредиенты. Заранее помойте и почистите грибы, удалите с лука шелуху. Подготовьте миску для смешивания ингредиентов. Совет: Лучше использовать в приготовлении красное полусладкое вино. Оно придаст необычную пикантность блюду.
Prepare the meat. Cut the pork flesh across the grain into large pieces up to 1 cm thick. Beat them with a kitchen hammer. Rub with salt and black pepper to taste.
Подготовьте мясо. Нарежьте мякоть свинины поперек волокон крупными кусками толщиной до 1 см. Отбейте их кухонным молотком. Натрите солью и черным молотым перцем по вкусу.
Prepare the filling. Finely chop the onion, chop the garlic, cut the mushrooms into medium cubes.
Приготовьте начинку. Нарежьте мелко репчатый лук, измельчите чеснок, грибы нарежьте средними кубиками.
Heat the frying pan. Fry the onion in vegetable oil for a couple of minutes. Add garlic to it, and after another minute - chopped mushrooms. Sauté the mixture for 5-7 minutes without covering. When the moisture has evaporated a little, pour in the wine and continue frying the filling over low heat. Stirring occasionally, sauté the mixture for another 2 minutes.
Разогрейте сковороду. На растительном масле пару минут обжарьте лук. Добавьте в него чеснок, а еще через минуту — измельченные грибы. Пассеруйте смесь 5-7 минут, не накрывая крышкой. Когда влага немного выпарится, влейте вино и продолжайте жарить начинку на медленном огне. Периодически помешивая, пассеруйте смесь еще 2 минуты.
Remove the filling from the pan to a bowl and let it cool.
Выложите начинку из сковороды в миску и дайте ей остыть.
Preheat the oven to 250 degrees. Form the images. To do this, place the mushroom filling in the middle of a chopped piece of meat, wrap it in a tube and secure the edges with a wooden skewer. Use all prepared ingredients completely.
Разогрейте духовку до 250 градусов. Сформируйте зразы. Для этого в середину отбитого кусочка мяса положите грибную начинку, заверните трубочкой и закрепите края деревянной шпажкой. Используйте полностью все заготовленные ингредиенты.
Grease a baking sheet with vegetable oil and place the zrazy. Sprinkle dry spice mixture on top. Place the zrazy in the oven for 30 minutes.
Смажьте противень растительным маслом и выложите зразы. Посыпьте сверху смесью сухих специй. Поставьте зразы запекаться в духовку на 30 минут.
Place the aromatic hot zrazy on a dish and serve, after removing the wooden skewers.
Ароматные горячие зразы выложите на блюдо и подайте к столу, предварительно вынув деревянные шпажки.
Serve the prepared zrazy with pasta as a side dish. Boil the pasta for 7-10 minutes in salted water and season with butter.
Подавайте готовые зразы с макаронами на гарнир. Отварите макароны 7-10 минут в подсоленной воде и заправьте их сливочным маслом.