Rinse the duck carcass well under running water. Remove, if necessary, any remaining feathers and yellow fat. Dry the duck thoroughly. If necessary, gut it. Wash the oranges and cut them into slices. Prepare a baking sleeve.
Хорошо промойте тушку утки под проточной водой. Удалите, если есть необходимость, оставшиеся перышки и желтый жир. Тщательно просушите утку. При необходимости — выпотрошите. Апельсины помойте и нарежьте их на дольки. Подготовьте рукав для запекания.
Marinate the duck. In a bowl, combine mayonnaise, salt, pepper and powdered ginger. Stir. Rub the duck with this marinade, wrap in cling film and refrigerate for 120 minutes.
Замаринуйте утку. В миске соедините майонез, соль, перец и порошковый имбирь. Перемешайте. Натрите утку этим маринадом, заверните в пищевую пленку и уберите в холодильник на 120 минут.
Bake duck with oranges. Stuff the marinated duck with oranges and place it in the sleeve. Tie the sleeve on both sides. Place the duck and oranges in a baking dish. Place in the oven preheated to 160 degrees for 120 minutes.
Запеките утку с апельсинами. Начините замаринованную утку апельсинами и переложите ее в рукав. Завяжите рукав с обеих сторон. Положите утку с апельсинами в форму для выпекания. Отправьте в духовку, разогретую до 160 градусов, на 120 минут.
Remove the duck from its sleeve, transfer it to a serving platter and garnish with fresh orange slices.
Достаньте утку из рукава, переложите ее на сервировочное блюдо и украсьте дольками свежего апельсина.