Rinse the duck under running water. Cut off the neck, remove the skin. Wash and peel the onion and celery, cut into cubes. Peel the carrots and garlic and grate them on a fine grater. Rinse the spinach leaves thoroughly under cold water and dry with a paper towel. Separate the egg whites from the yolks. Prepare foil, cling film, baking dish and take out a rolling pin.
Промойте утку под проточной водой. Отрежьте шею, снимите кожу. Помойте и очистите лук и сельдерей, нарежьте кубиками. Морковь и чеснок почистите и натрите на мелкой терке. Листья шпината тщательно промойте под холодной водой и просушите бумажным полотенцем. Отделите яичные белки от желтков. Подготовьте фольгу, пищевую пленку, форму для запекания и достаньте скалку.
Prepare the duck. Rub the carcass with spices and tomato paste. Place it in a frying pan and place it on the stove. Turn the heat to medium. Fry for 6 minutes on each side until golden brown. Turn off the heat and transfer the duck to a baking dish. Cover the dish with duck foil and place in the oven for 4 hours, preheated to 160 degrees.
Подготовьте утку. Натрите тушку специями и томатной пастой. Переложите ее в сковороду и поставьте на плиту. Включите средний огонь. Жарьте по 6 минут с каждой стороны до образования золотистой корочки. Выключите огонь и переложите утку в форму для запекания. Накройте форму с уткой фольгой и отправьте на 4 часа в духовку, разогретую до 160 градусов.
Prepare the roast. Heat the remaining duck fat in the pan. Add celery, carrots, garlic and onions to it. Fry over medium heat for 5 minutes. Pour wine into the pan and simmer for 2 minutes until the alcohol evaporates. Salt and pepper. Stir and remove from heat.
Приготовьте зажарку. Разогрейте утиный жир, оставшийся в сковороде. Добавьте к нему сельдерей, морковь, чеснок и лук. Жарьте на среднем огне 5 минут. Влейте в сковороду вино и тушите 2 минуты до выпаривания алкоголя. Посолите, поперчите. Перемешайте и снимите с огня.
Make the dough. Combine flour and salt in a deep container. Mix flour and salt with egg whites. Pour in water and knead the dough. Wrap the finished dough in cling film and refrigerate for 2 hours.
Сделайте тесто. Соедините в глубокой емкости муку и соль. Муку и соль смешайте с белками. Влейте воду и замесите тесто. Готовое тесто заверните в пищевую пленку и уберите в холодильник на 2 часа.
Finish cooking the duck. Remove the almost cooked duck from the oven. Roll out the dough. Place the spinach leaves on the dough, then add the duck and start wrapping the dough. Place the chopped vegetables in the center of the hole. Place back in the oven for 30 minutes.
Завершите приготовление утки. Уже почти готовую утку достаньте из духовки. Раскатайте тесто. Разложите на тесто листья шпината, затем положите утку и начните заворачивать тесто. По центру в выемку положите измельченные овощи. Поставьте обратно в духовку на 30 минут.
Transfer the finished duck in salt dough to a serving dish and serve.
Готовую утку в соленом тесте переложите на сервировочное блюдо и подайте к столу.