Wash the duck carcass, gut it, and dry it. Peel the nuts and garlic. Pass the garlic through a press. Wash and peel the apples and oranges and cut into cubes. Wash and peel the potatoes and chop coarsely. Prepare a baking sheet and foil, thread with a needle or toothpicks.
Тушку утки вымойте, выпотрошите, высушите. Очистите орехи, чеснок. Чеснок пропустите через пресс. Яблоки и апельсины вымойте и очистите от кожуры и нарежьте кубиками. Вымойте и очистите картофель, крупно нарежьте. Приготовьте противень и фольгу, нитки с иголкой или зубочистки.
Stuff the duck. Rub the duck carcass inside and out with crushed salt, pepper and paprika. Place nuts, oranges and diced apples inside.
Нафаршируйте утку. Тушку утки натрите внутри и снаружи раздавленным, солью, перцем и паприкой. Внутрь положите орехи, апельсины и яблоки, нарезанные кубиками.
Roast the duck. Sew up the bird carcass or secure it with toothpicks, pack it in baking foil, and place it on a baking sheet. Bake for 50 minutes at 180 degrees.
Запеките утку. Тушку птицы зашейте или закрепите зубочистками, упакуйте в фольгу для запекания, выложите на противень. Запекайте в течение 50 минут при температуре 180 градусов.
Combine duck with potatoes. After the specified time has passed, remove the foil from the duck and add the potatoes to the baking sheet. Bake for 30-40 minutes at 180 degrees.
Соедините утку с картофелем. По истечении указанного времени снимите фольгу с утки и добавьте на противень картофель. Запекайте в течение 30-40 минут на 180 градусах.
Divide the duck with apples into portions and serve hot.
Разделите утку с яблоками на порции и подавайте к столу в горячем виде.