Thaw the shrimp at room temperature in advance. Clean them from the shell, head and tail. Peel the garlic and chop it. Grate the cheese on a fine grater.
Заранее разморозьте при комнатной температуре креветки. Очистите их от панциря, головы и хвоста. Почистите чеснок и измельчите его. Сыр натрите на мелкой терке.
Boil the fettuccine. Boil the water. Add some salt. Place the desired amount of pasta into the pan. Bring to a boil over high heat. Reduce to medium. Cook for 6 minutes. Drain the fettuccine in a colander to drain excess liquid.
Отварите фетучини. Вскипятите воду. Посолите. Положите в кастрюлю нужное количество пасты. Доведите до кипения на максимальном огне. Убавьте до среднего. Варите 6 минут. Откиньте фетучини на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость.
Prepare the sauce. Melt butter in a frying pan. Place shrimp in the pan. Fry for about 4 minutes, stirring constantly. Add some salt. Transfer the cooked shrimp to a plate.
Приготовьте соус. Растопите в сковороде сливочное масло. Положите в сковороду креветки. Обжаривайте около 4 минут, постоянно помешивая. Посолите. Переложите готовые креветки на тарелку.
Make a paste. Add the prepared fettuccine and shrimp to the pan with the sauce, mix well.
Сделайте пасту. В сковороду с соусом добавьте готовые фетучини и креветки, хорошо перемешайте.
Before serving, sprinkle the fettuccine and shrimp dish with grated Parmesan.
Перед подачей посыпьте блюдо с фетучини и креветками тертым пармезаном.