Wash and dry the onion. Chop finely. Peel the shrimp from the shell, head and tail. Peel and finely grate the ginger.
Лук помойте и просушите. Мелко нарубите. Креветки очистите от панциря, головы и хвоста. Почистите и натрите на мелкой терке имбирь.
Prepare the sauce. Mix ginger, sesame oil, honey, rice vinegar, soy sauce and oyster sauce. Sprinkle the sauce with sesame seeds.
Приготовьте соус. Смешайте имбирь, кунжутное масло, мед, рисовый уксус, соевый и устричный соусы. Посыпьте соус кунжутом.
Cook the noodles. Boil the water. Add some salt. Place noodles in water. Cook for 10 minutes over low heat. Place the finished noodles in a colander to drain excess liquid.
Сварите лапшу. Вскипятите воду. Посолите. Положите в воду лапшу. Варите 10 минут на медленном огне. Готовую лапшу откиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость.
Make a dish. Pour sesame oil into the pan. Reheat. Add shrimp and fry until golden brown. Add noodles and sauce to shrimp. Mix well.
Сделайте блюдо. Налейте в сковороду кунжутное масло. Разогрейте. Засыпьте креветки и обжарьте до образования золотистой корочки.Добавьте к креветкам лапшу и соус. Хорошо перемешайте.
Sprinkle with chopped green onions before serving.
Перед подачей посыпьте нарезанным зеленым луком.