Wash and peel the vegetables. Cut them into cubes of medium thickness. Cut the onion into small cubes. Rinse the greens thoroughly under running water and dry with a paper towel. Grind.
Помойте и почистите овощи. Нарежьте их брусочками средней толщины. Лук нарежьте мелкими кубиками. Зелень тщательно промойте под проточной водой и высушите при помощи бумажного полотенца. Измельчите.
Boil the funchose. Cook rice noodles in boiling salted water according to package directions.
Отварите фунчозу. Сварите рисовую лапшу в кипящей подсоленной воде в соответствии с указанными на упаковке рекомендациями.
Make the shrimp and vegetable base. Heat olive oil in a frying pan. Fry the onions until golden brown. Add carrots and zucchini to it. Stir and simmer for 10 minutes. Pour in 2 tablespoons of soy sauce. Meanwhile, cook the shrimp in boiling water for 5 minutes. Add shrimp to vegetables. Add soy sauce and simmer for another 15 minutes.
Сделайте креветочно-овощную основу. Разогрейте оливковое масло в сковороде. Обжарьте на нем до золотистого цвета репчатый лук. Добавьте к нему морковь и цукини. Перемешайте и тушите 10 минут. Влейте 2 столовые ложки соевого соуса. В это время проварите в кипящей воде в течение 5 минут креветки. Добавьте креветки к овощам. Долейте соевый соус и тушите еще 15 минут.
Combine noodles and shrimp-vegetable mixture. Add noodles to shrimp and vegetables. Simmer for 2 minutes.
Соедините лапшу и креветочно-овощную смесь. Добавьте лапшу к креветкам и овощам. Томите 2 минуты.
Sprinkle with sesame seeds before serving. Place half a lime nearby.
Перед подачей посыпьте кунжутными семечками. Рядом положите половинку лайма.